dilluns, 9 de setembre del 2013

Fent via ... des de segona fila

La via catalana, la cadena humana, la via per la independència.... aquests dies és impossible escapar-ne, tots els mitjants, tothom (al forn, a la feina, fins i tot al metge...) en parla. En el moment que ens hi vam voler inscriure ens tocava anar a la Jonquera o al Perelló, però com que tenim uns amics a Mataró que ens cau relativament a prop, vam decidir posar-nos amb ells, però en no tenir tram assignat, anirem a segona fila. Ahir vaig saber que fins i tot jo tindré un tram, el dels despitats, adormits o lents... el tram zero.
Però això ja va amb nosaltres.... no m'agrada gaire el protagonista, i penso que no necessito aclaparar el protagonisme a festes, reunions o demés. Vaja, que estic més còmoda a segona fila i per tant, en aquesta ocasió, fidel als meus principis: participaré en la meva pura essència, des de la segona fila... però, igual de motivada i encantada, que els de primera fila!!!


1 comentari:

  1. La qüestió és anar-hi i participar! Jo tampoc tinc tram assignat, però hi participaré activament. Privilegis de ser casteller!

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...