dimarts, 3 de setembre del 2013

De "mandaos y recaos"

A dos dies de tornar a la feina, a l'inici de curs vaja... estic anant amunt i avall fent totes aquelles coses d'última hora que no vull deixar pendents quen comenci la bogeria del curs...i és que, el proper curs que comença serà duret. Però aquí estaré amb forces per superar-lo amb nota.

Doncs això: encàrrecs, gestions, compres, arreglar coses, perruqueria, taller mecànic, metge.... i estic contenta d'anar fent "ticks" a la llista imaginària que hi ha al meu cap amb cosetes que tinc pendents.

Avui mateix, he deixat el cotxe al taller per tenir-lo ben apunt per voltar amunt i avall, he anat a buscar unes tapes per a les cadires del menjador (les que hi tenia eren velletes i ja n'havia saltat alguna, per tant, cada cop que ens aixecàvem de la cadira... nyeeeeeeeccccc) i no trobava mai el moment de comprar-ne i canviar-les, avui... he donat aquest gran pas. Ara, a veure quan trigo a canviar les velles, pulir les potes i tornar-hi a posar les noves (però això ja dóna per un altre post).

M'estaré tornant maniàtica de les llistes???? fins i tot vaig veure a l'Fnac l'altre dia un llibre del "mètode checkList" i vaig estar temptada de comprar-lo... fins que el vaig obrir és clar, i em vaig adonar de quant llestos són alguns, que penso que podrien vendre fins a sa mare!!!

Total que estic en estat de fer gestions i encàrrecs... però ja us ho dic, m'agrada més l'expressió que vaig sentir de boca d'una senyora gran... Ejtoj díaj que me quedan de vacacionej, pué ná, pa aprovexá y hasé algunoj mandaos"


5 comentaris:

  1. Doncs és un post digne d'elogi, perquè estàs fent totes aquelles coses que sempre estan pendents. El més normal, és que continuïn pendents, i tu, com dius, vas posant marquetes a coses ja fetes. Ara, venint d'unes vacances, que deuen haver estat prou llargues, al final t'haurem de renyar per haver-ho deixat tot pels últims dies!

    ResponElimina
  2. Gràcies XeXu! Avui mateix he canviat les tapetes de les potes de les cadire i mira, una cosa menys... ara s'han acabat els grinyols al menjador! Mica en mica.... i sobretot, no em renyis, t'asseguro que a la facultat i encara avui no deixo pel final l'estudi, és més... en temps universitaris, mai no era de les que passaven la nit en dansa per estudiar. Si a les 21h ja no m'ho sabia, era igual, a sopar i a descansar... l'endemà solia anar millor del que em pensava, i ben descansada perquè les neurones funcionessin bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha, com t'he de renyar, si jo sí que era dels que ho deixava tot per última hora a la facultat! Quantes nits estudiant, mareta de déu...

      Elimina
  3. ostres, a mi m'encanten les check list!! el què passa és que sempre es queden pendents i eternes....

    ResponElimina
  4. Doncs potser et faria gràcia aquest llibret tipus "llibreta" que vaig posar a la foto, que et ve ja amb les llistes fetes, però a mi no em va acabar de convèncer...
    I tranquilitat... una cosa és fer servir la checklist, però no hi ha enlloc escrit que calgui deixar-ho tot amb el CHECK... donem-nos permís per deixar-nos alguns temes pendents, segur que no cau el món. Jejeje

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...