dissabte, 19 de novembre del 2011

Un Drexler molt ÍNTIM


23:15h, Sala Privat de Mataró.... concert de Jorge Drexler... No l'havia vist mai en directe, de fet només havia sentit alguna cançó seva, però no en tinc cap disc. Em semblava música "de tranquis", "de cantautor", interessant però sense ser-ne gens fan. Però el concert d'ahir va ser IMMILLORABLE.... bé, una mica sí (entre nosaltres, es va quedar afònic a mig concert!!! pobre, però ja va dir que estava medicat per poder actuar perquè tenia laringitis). Porbret... i total, que un concert genial, proper, més aviat ÍNTIM i ple de PERSONALITAT. Improvització, guanyar-se el públic i en definitiva, fer-nos passar una molt bona estona. 
1:35h finalització del concert, déu n'hi do la durada i molt bon gust de boca!!! Molt recomenable!

Un en deixo un tastet

3 comentaris:

  1. guau! quina sort!! a mi m'agrada molt xò mai l'he vist en concert. Sempre que veig anuncis dels seus concerts, son molt cars. I sé que fa concerts així petitons, xò mai me n'assabento.
    Una cançó preciosa.

    ResponElimina
  2. Sí, ara es veu que no venia feia temps i vam tenir la sort de poder agafar-ne a 2x1 (meitat de preu per tant).... amb el carnet tr3sC... una bona pensada. Si en torno a saber d'algun altre (Ara que em faré "fan" t'aviso!!)

    ResponElimina
  3. Eiiii, a mi tb m'agrada el Drexler, té lletres boniques i aquesta especialment!. Vaig anar a concert a Barcelona, fa un parell d'anys..., si no recordo malament. Celebro que el gaudissis!.

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...