dijous, 28 d’octubre del 2010

Efectes de la Vacuna del Grip

Sí, tothom n'hi sol dir LA grip, però al meu poble sempre he sentit a dir-li EL grip i penso que com que és un virus (masculí), ja li queda bé EL GRIP.
Ahir, 12h i a la feina va començar a passar tota la filera de persones que ens havíem inscrit (innocents!!) a la llista de vacunació. I és que l'empresa ofereix que ens vacunin de manera gratuïta a la mateixa empresa, per tal d'evitar que haguem d'anar al CAP i suposo que també, per tal que no hi hagi tantes baixes laborals per grip.
Total que a part d'una punxada que gairebé ni notes, el que sí et fa un mal i una sensació estranya és quan entra el líquid dins el braç, que a més, no sé pas per què però apreten la xeringa amb una rapidesa que penso que encara és pitjor...doncs encara fa més mal.
Advertències de l'infermera: et pot fer una reacció local (una petita inflamació i vermellor a la zona de la punxada i fins i tot, se't pot posar una mica calent) o una reacció més generalitzada de malestar i fins i tot febre...però amb un paracetamol ja se't passaria. Així que...què penseu que m'ha passat a mi? A la "princesa delicada!!!"
Doncs com que sóc tan xula ahir se'm va posar un braç que feia por d'inflat i vermell...tant que no he pogut dormir del cantó del braç de la punxada. I el millor, ha arribat avui: mal de cap, malestar i fins i tot, una mica de transtorn intestinal (cagarrines vaja!).
Bé, doncs que aquesta ha estat la meva experiència d'aquest any amb la vacunació....i només llanço una reflexió final: "resultarà pitjor el remei que la malaltia!!" Si més no en el meu cas...



I mireu que a la foto, és ben maco el virus de la grip....però una bona colla d'aquests m'han fet passar un dia horrible!!

1 comentari:

  1. molts ànims!
    la veritat és que sempre he estat reàcia a aquesta vacuna. Porto dos Nadals amb grip (si, si, l'agafo per sant esteve fins cap d'any!!!) i m'ho havia plantejat. Però vist la teva experiència, crec que continuaré passant.

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...