dilluns, 18 d’octubre del 2010

Tràmits administratius

Demà serà un gran dia. Hauré d'anar a la Facultat de nou per demanar una fotocòpia compulsada del títol....com m'agrada fer tràmits administratius!!!
Per començar has de trucar abans i esperar una bona estona que t'agafin el telèfon. Un poc la prova està superada, es tracta d'intentar ajustar com sigui la teva vida, al seu horari d'anteció al públic. Per exemple en el cas de la meva Facultat, es tracta d'anar-hi de 10 a 13h o bé a la tarda de 15'30 a 18h. Clar que sí, posant facilitats per tothom!!!
Demà, veurem altres elements els més habituals dels funcionaris de finestreta. Entre alguns exemples tindrem: cua i agilitat en l'atenció (aquests 2 van relacionats), cara de persona estrenyida sense cap interès en resoldre el teu tràmit/problema, poca amabilitat i cap orientació de servei. Més o menys en aquests punts es resumiria la situació que amb una alta provabilitat es donarà demà a la Facultat. Si no és així i m'hi trobo una persona que atent de manera tan eficient que no es fan cues, que a més, et resol el tràmit i per postres, t'hi posa un somriure atent...tranquils que us ho faré saber.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues, et llegeixo...