divendres, 21 de setembre del 2012

Ganes de pont ...

La setmana vinent tindrà menys dies. Dilluns és festiu a Barcelona, per tant, no treballo. I a més, dilluns és el meu aniversari. Ideal: dia per mi i per estar amb els meus, recollida i en família.
A més, NECESSITO aquests tres dies. Que per què? Aquí hi ha algunes raons:
Porto una setmana de feina a tope, hem tingut de tot: coses difícils previstes, però d'altres moltes imprevistes i no menys difícils... tot concentrat amb dies d'aquells que no hi ha temps ni per anar al lavabo, que et trobes les galetes de l'esmorzar intactes i ja és l'hora de dinar, que vols sortir a l'hora i només ho aconsegueixes un dia.... ufff, sort que és només temporal. 
D'altra banda, a la vida familiar també he sabut que la meva gatona ja no hi és, ens va deixar i ha estat dur, perquè no hi vaig poder ser i ho he passat sola. Demà ho compartiré amb els meus pares que són els qui ho han viscut en primera persona.
Ara per ara estic cansada i ho tinc clar: vull descansar, desconnectar-me i relaxar-me. I ho faré!!!

3 comentaris:

  1. Doncs tens el cap de setmana perfecte, de tres dies, i amb aniversari inclòs. Aprofita'l, i felicitats, és clar.

    ResponElimina
  2. Gràcies Xexu! Bon cap de setmana per tu també!

    ResponElimina
  3. Aprofita el cap de setmana. Descansa i que et mimin. Em sap molt de greu lo de la gatona. Un petó ben gran!!! Es fan estimar de valent!

    I bé, demà ja et felicitaré. Ets la segona persona que conec que és el seu aniversari. Quina sort! sempre tindreu festa!! (si treballeu a BCN, és clar!)

    petons!!

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...