dilluns, 17 de setembre del 2012

Cap de setmana de nens....

Divendres: tarda al parc amb nens (no meus, de la meva amiga)
Dissabte: tarda i vespre amb nens, en aquest cas MOOOOOOOOLTS NEEEEEENS, era una trobada amigo-familiar per celebrar el primer aniversari de la Nina, la filla d'uns amics que... va treure el cap a la vida fa un anyet. Va ser una festa molt divertida, amb moments de tot i amb tots els ingredients que ha d'haver-hi en una festa infantil: sucs, pastís i sobretot el que no pot faltar mai: entrepans de Bimbo amb Nocilla tallats en dos triangles!!!!!!! Ja només per recordar les festes de quan érem petits amb aquests ingredients va valer la pena. 
A més, després es va anar allargant i també hi havia cervesetes, cava i .... un petit espai per fer algun combinat i tot!!! Això per als pares evidentment!!
Ens vam trobar tots en un pati de davant de la casa dels meus amics i va estar molt bé. Nens per tot arreu, a terra ple de joguines i un colla d'adults (així com unes 50 persones) que rèiem i ens fèim creus de com passa el temps!!!
Va haver-hi episodis divertits: nens que cauen (sense fer-se mal) de cul a terra, d'altres que dormen com lirons tot i el xivarri de l'ambient, uns que es fan petons i altres que es prenen joguines... però, veure els pares i la mateixa Nina contents que tots ens hi deixéssim passar ja va valer la pena.
I per fi.... 
Diumenge: descans de nens.... tots ben lluny! Llevar-nos tard, fer un bon dinar a casa i fer una tarda de parella tranquila, de pel·lícula i sofà!!!

2 comentaris:

  1. Tenir tal sobredosi de nens, i després passar una tarda de parella tranquil·la... no sé si us anima a pensar-hi, o just el contrari...

    ResponElimina
  2. Ja et puc ben assegurar que de ganes no en teníem pas després de l'empatx de canalla...

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...