dilluns, 3 de setembre del 2012

50 minuts... i pujant

35 - 40 minuts ha esta el temps que trigava normalment aquests dies d'estiu en arribar a la feina... però tot s'acaba... avui dilluns 3 de setembre, primer dia laborable per a molts, tots hem coincidit de nou a la carretera i les vies d'accés a Barcelona. Avui han estat 50, i tot apunta que dimecres vinent, ho superarem amb escreix.... ai mare... quina sort aquells que viuen al costat de la feina!!!
Però seguiré estant contenta, feliç i encantada de tenir feina i de fer una feina que m'agrada! Avui, a la feina ja érem més i de cara al dia 12 ja hi serem gairebé tots.

Mentre uns seguim feliços i contents ... i creuem els dits per mantenir-nos així tenint en compte com estem en aquest país en aquest moment... d'altres, en països veïns que no estan gaire millor, es queixen i diuen que "extan trixteis".... Ai mareeeee, si és que no donem per més!!

3 comentaris:

  1. Quina manera més ximple de dir que vols cobrar més, dir que estàs trist. Si això ho fem nosaltres a la nostra feina, ens fan fora en un tres i no res.

    Per cert, un que té la feina a 15 minuts porta amb porta...

    ResponElimina
  2. mmm, doncs a mi se m'ha reduït! de veritat!!! tinc més afluència de busos i ara trigo els 35-40 minuts que trigaves a l'agost, que en canvi trigava força més!

    ostres no pillava lo del CR7.... què trist el paio

    ResponElimina
  3. Carai nois, vosaltres ho teniu prou bé doncs.... de fet 40 minutets està força bé... i ja el que m'ha deixat parada és que en Xexu només trigui 15 minutets!!!! Quina envegeta!!! Però sanota eh!!! jejej

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...