diumenge, 21 d’agost del 2011

De tornada...

Bé, com diuem els castellans..."todo lo bueno se acaba" i és que demà a les 7:30 sonarà el despertador. Aquest cop no serà per anar a l'aeroport o per arribar abans de les 9'00 a la guixeta de les entrades del museu o per tantes coses que sense pensar-ho hem posat el despertador aquests dies.... sonarà per ANAR A TREBALLAR. Sí, l'hora ha arribat i m'ho prenc el millor que puc. De fet, dono gràcies a tenir una feina i en aquest cas a que hagi pogut tenir vacances pagades!!!
I és que no em queixaré de la feina, sinó més aviat del canvi d'estat....de no dur rellotge, de menjar quan tingui gana, d'anar a dormir o d'adormir-me quan em convingui....és més aviat aquest estat de "llibertat" el que enyoraré. Però tot s`'acaba. 
El que compta és que quedem moments de felicitat enregistrats en el record, en fotos, en cançons, en músiques, aixxx, quines vacances que he passat...tancant el post amb una altra dita...."ha estat curt però intens"....i jo afegiria de collita pròpia: MOLT INTENS!

Bentornats i bentornades!!! Ja torno a ser aquí! Ja tornem a escola de nou!


3 comentaris:

  1. A les 7:30? Quina sort, a mi el despertador em sonarà abans! I això que no vinc de vacances... bé, però de cap de setmana sí.

    ResponElimina
  2. bentornada!!!! com ha anat el despertador? molts i molts ànims!!! els records de tot el viscut ho fan més portable

    ResponElimina
  3. Mmmm, ara he arribat fa una estona i la veritat, sort que tinc coses a fer perquè si m'assegués al sofà quedaria totalment adormida....al matí no m'ha costat pas tant, però havent dinat i ara ufff, estic moooolt cansada.
    Xexu, tu et llevaràs abans però segur que no plegues tan tard com jo...i ja he vist quin cap de setmana més mogudet que has tingut! Clar que sí! Aprofitant!!!
    I tu Rits, quan en tornes a fer de "vaques"...perquè em sembla que en vas fer uns dies però encara te'n queden no??

    Petons i forces per suportar la resta de la setmana!!!

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...