dijous, 2 de gener del 2014

Adéu 2013 i benvingut 2014!

Quin títol més original oi?... però com tots, sucumbeixo i faig un repasset de l'any que hem deixat i dono una benvinguda al nou amb un gran somriure.

El 2013 m'ha deixat tooooooooot això:

Salut. Amb algun mal d'esquena que estic intentat treballar i millorar, però, molt bé en general. I sobretot, la meva salut d'esperit puc dir que està cada cop millor. He iniciat el meu camí en el Ioga i en la meditació, que són uns camins.... que de ben segur em duran a molt bon ports.

Feina. No sempre amb pagaments a temps que ja sabem com està l'administració i nosaltres en depenem, però en definitiva tinc feina, cosa que ja és molt.

Amor. Potser he estat més conscient de quant important és tenir qui estimes al costat. I quant l'he trobat a faltar els mesos que se me'n va anar a treballar a fora.... però així, hem vist quan som importants i ens estimem l'un a l'altre.

Família. Un any més, em dono conte que hi ha coses importants i d'altre que en cara ho són més. La família i poder passar temps amb els nostres és un dels aspectes més que importants. Aquest any a més, hem ampliat la família, guanyant algun membre més. Sempre és millor sumar que restar. 

Amics. Antics, de sempre i de nous. Alguns els hem tingut lluny i és que aquesta crisi està fent molt mal. Alguns han marxat i han tornat, d'altres.... de moment fan el seu camí lluny d'aquí, però sempre estaran a prop del meu cor. Aquest any, hem ampliat cercle d'amics, perquè les meves nenes (les meves amigues) s'han posat d'acord i han decidit emparellar-se i per tant, nous participants a les nostres trobades, vermuts, etc....

Nins. Un altre factor en auge en els nostres cercles.... sembla que la crisi no fa enrera la gent que decideix tenir família. Ha arribat de tot: nens i nenes.... tots maquíssims i per menjar-se'ls.

I ara..., amb els braços ben oberts per a rebre un 2014 que segur que ens portarà coses bones i està clar, que faré el que sigui per tal de complir-ho. Ens hi posarem bé i farem el que calgui perquè ens porti unes bones alegries.

Espero que per a tots vosaltres també hagi estat un bon 2013 i que el 2014 encara ho sigui millor.

Petons!






2 comentaris:

  1. En definitiva, el teu balanç es resumeix amb la paraula estabilitat, sembla que tot funciona correctament, sense sobresalts de cap tipus ni en un sentit ni en l'altre. I penso que l'estabilitat és la base del benestar, d'aquí, amb unes quantes coses resoltes, pots aspirar a obtenir satisfaccions en camps que encara no coneixes. Aquesta podria ser la feina per aquest 2014. Un cop solucioni un parell de coses, jo també em dedicaré a això. Vinga, a veure si d'aquí un any podem cantar meravelles.

    ResponElimina
  2. A mi em sembla un molt bon balanç! Endavant i a pel 2014!!!

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...