dijous, 9 de gener de 2014

Prou de bon any no?

9 de gener.... no 1 ni 2... ni 3. 

Fa poc que vam començar l'any, la gent és normal que els primers dies es saludi, pregunti com han anat les festes, i es diu "bon any!".... I a mi em sembla fantàstic.... però entre poc i massa. Avui som dia 9 i la gent encara saludant-nos i desitjant bon any.
Està establert en algun lloc qui hi hagi un dia a partir del qual ja no ens desitgem bon any??? .... podríem desitjar-nos BON DIA cada dia, que penso que és el que fem normalment quan ens veiem cada matí....

Amb tot, puc estar contenta que segons sembla, companys de feina i altres "interlocutors" em diuen que sempre saludo i estic de bon humor.... 

Apa doncs... decidit: BON ANY!!!! (i almenys aquí, serà el darrer cop!)2 comentaris:

  1. Trobo normal que a dia d'avui encara es desitgi el bon any a la gent que veus per primer cop. Ara mateix torno d'una reunió que ha començat així, ja que no ens vèiem des de l'any passat. No hi veig més problema. Ara, saludar-se amb bon any amb la gent que veus cada dia ja és una mica més estrany.

    ResponElimina
  2. Jo tp ho trobo malament. Avui també he desitjat bon any nou amb companys que no havia xerrat des d'abans de festes. Potser un parell de dies més i després tot haurà tornat a la normalitat. Ja veuràs!

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...