dimarts, 6 de setembre del 2011

Primer dia de piscina....sortida nul·la

Feia dies que tenia planejat que AVUI començava a fer piscina. Per tant, tot i que ahir vaig anar-me a inscriure, vaig anar a comprar tot l'equip i vaig planificar-ho tot....avui ha arribat l'hora de la pausa per dinar i res, m'ha estat impossible. Feines a corre-cuita per acabar, el meu Gerent al telèfon a les 13:45 demanant una cosa que tinc feta d'abans d'estiu i ara, s'ha de presentar al Consell i sembla que s'acabi el món....total que tinc hores per anar a piscina de 14 a 16h, amb una possibilitat d'entrar a la piscina fins a les 15h. Només us dic que a les 15:15 parava per dinar....quin desastres, està clar que si fos una carrera, haurien determinat SORTIDA NUL·LA!!! La cosa és que un cop he arribat a casa al vespre, m'he adonat que el casquet de bany era sobre el llit, per tant, tot i poder haver arribat saltant els obstacles, no hauria pogur nedar....no tenia casquet!! Desastre!!!

1 comentari:

  1. Mira, ara potser seré molt dolent, però llegint el post he pensat en la frase que tinc posada al blog, que vaig trobar en el d'una companya blogaire: Si vols fer alguna cosa trobaràs el camí. Si no, trobaràs una excusa.

    Potser és injust que l'hagi pensat ara, perquè potser tenies moltes ganes d'anar a la piscina, però quantes coses ens proposem però no estem disposats encara a fer, i per això inventem mil excuses? Era casualitat deixar-se el casquet a casa?

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...