dissabte, 26 de novembre del 2011

Tarda de cinema i també de cuinetes

Tarda ben entretinguda: pel·lícula de dos grans psicòlegs: Freud & Jung, grans mestres. La història del seu moment de simbiosi, i també, la del seu allunyament... les teories de Freud va arribar un punt, que eren massa "arcaïques" per a un Jung que volia anar més enllà de la referència insistent a la sexualitat del gran Freud. I de fons, una història d'amor entre Jung i Sabina Spielrein, també una psiquiatra i dona, dos coses que segurament al principi del SXX no van ser fàcils de dur alhora. Ha estat una bona elecció i la recomano, no sé si potser amb un punt de tecnicismes una mica massa avançats (els que no són del ram potser s'han perdut algun matís a nivell de guió). Però en general, com que la història principal és propera  a tothom ... hem sortit tots convençuts.

I després... hi ha temps per tot: proves culinàries d'allò més entretingudes i demà les tastaré però la pinta si més no, boníssima!!! Això però es mereix una entrada a part.

1 comentari:

  1. La pel·li l'he vista anunciar, pot ser interessant per la temàtica, encara que jo no sóc psicòleg, però m'interessa el tema. Ara que, com que no vaig mai al cinema, no em comprometo a res.

    ResponElimina

Digues, et llegeixo...